Murat Keskin Özel Eğitim Ortaokulu

Vizyon: Zihinsel engelli bireyler ve aileleri tarafından her zaman tercih edilen, okula gelen her öğrencinin yaşam boyunca kullanacağı bilgi ve becerilerle donatılacağına inanılan, tüm öğrencilerin mutlu olacağı, değişime ve gelişime açık, yenilikleriyle öncü ve lider bir kurum olmaktır.

Misyon: Normal eğitim öğretim ortamlarından yararlanamayan, hafif düzeyde zihinsel engelli bireylerin temel akademik eğitimlerini sağlamak, onları günlük yaşamda kullanacakları bilgi ve becerilerle donatarak temel eğitimleri sağlanan öğrencilere mesleki beceriler kazandırarak, sosyal sorumluluk bilinciyle zihinsel engellilerin de üretken bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: Ders başlama: 09.00 Ders bitiş: 15:00
Isınma: Kalorifer (Doğalgaz)
Servis Bilgisi: Ücrestsiz öğrenci servisi vardır.
Sportif Etkinlikler: Öğrencilerimiz her yıl bölgesel spor müsabakalarına katılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: 2017/2018 ve 2018/2019 Eğitim öğretim yıllarında okulumuzda Tübitak 4006 Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında bir sergi düzenlenmiştir.
Proje Çalışmaları:

WEB - https://aksarayozelegitimortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Aratol Bahçeli Mahallesi 158/Kule Sokak No112 Merkez/AKSARAY

Kütüphane Kitap Sayısı :450
Öğretim Şekli :Okulumuzda ilkokul ve ortaokul kademeleri vardır. 09:00´ten 15:00´a kadar eğitim-öğretim verilmektedir. Ücretsiz öğle yemeği ve ücretsiz servis hizmeti vardır.

Yerleşim Yeri - Okulumuz il merkezi Aratol Mahallesi´nde Aksaray-Konya yolu üzerindeki Polis Meslek Yüksek Okulu´nun arkasındadır. Okulumuzun yanında Güzel Sanatlar Lisesi vardır.

Adres - Aratol Bahçeli Mahallesi 158/Kule Sokak No112 Merkez/AKSARAY

Ulaşım Okul önünden halk otobüsü geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 9 km